29.07
2024

Omniva Grupā iecelta jauna finanšu direktore un valdes locekle

 Omniva Grupas valdes locekles un finanšu direktores amatā no šodienas, 29. jūlija, iecelta Signe Kukina (Signe Kukin).

Kā norāda Omniva Grupas valdes priekšsēdētājs Marts Megi (Mart Mägi), uzņēmumam pievienojusies vadītāja ar ļoti spēcīgu kompetenci finanšu jomā, kurai ir ilggadēja pieredze starptautiskos uzņēmumos, tādējādi atbalstot Omniva biznesa stratēģijas un vīzijas sasniegšanu.

“Signes zināšanas, kas iegūtas strādājot Bolt un lielajos biržas uzņēmumos, sniegs Omniva ekspertīzi, kas mums nepieciešama šajā attīstības stadijā. Prieks, ka uzņēmumam pievienojas cilvēks ar šādu pieredzi,” papildina M. Megi.

Jaunā finanšu direktore sūtījumu piegādes loģistikas uzņēmumam pievienojusies ar mērķi sniegt visaptverošu un efektīvu finanšu atbalstu, kas balstīts uz labāko praksi.

“Omniva pēdējā laikā ir strauji augusi, koncentrējoties uz efektivitātes paaugstināšanu, starptautisko apjomu pieaugumu un rentabilitātes uzlabošanu. Uzskatu, ka mana pieredze un prasmes finanšu jomā ļaus sniegt būtisku ieguldījumu Omniva ilgtermiņa izaugsmē. Esmu pārliecināta, ka varu atbalstīt uzņēmumu tā stratēģisko mērķu sasniegšanā un dot ieguldījumu nepārtrauktā finanšu rezultātu uzlabošanā,” saka Signe Kukina.

S. Kukinai, kura iepriekš strādāja par finanšu vadības viceprezidentu tehnoloģiju uzņēmumā Bolt, ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze Igaunijas un starptautiskos uzņēmumos, piemēram, Ekspress Grupp un Merko Ehitus. Pirms tam viņā strādājusi starptautiskajā grupā United Utilities Igaunijā, Lielbritānijā un Apvienotajos Arābu Emirātos.


 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424